Læs mere om vores priser

Priser

Find priser her

Hos Aalborg MTB Udlejning tilbyder vi flere forskellige ting, og hvis ikke lige dine behov er beskrevet her, er du velkommen til at kontakte os på følgendeside

Priserne på udlejning og teknikkurser etc. er sat ud fra, at cyklerne der udlejes er vedligeholdt til et niveau, der er sammenligneligt med at leje en ny cykel. Vi har et princip omkring udskifting af cykler regelmæssigt for at bibeholde en høj kvalitet. 

Teknikkurser afholdes af uddannede teknikinstruktører fra bl.a. DGI. Instruktørene er selv aktive MTB ryttere. Teknikkurser kan være på alle niveauer. 

Priser på mountainbike udlejning: 

Leje af MTB ved Selvbetjening

Op til 3 timer 200 DKK.

1 dag 300 DKK.

Ekstra dag + 150,- DKK

1 uge 1200 DKK.

Leje af MTB inkl. levering og afhentning (Min. 5 mtb)

1 dag 350 DKK

Ekstra dag + 150,- DKK

1 uge 1250 DKK. 

Teknikkurser

Teknikkurser kan skræddersyes til at passe den/de enkelte. Vi afholder en række spot-kurser med forskelligt fokus. Priserne variere efter hvor mange deltagere og hvor meget forberedelse der er for at lave et godt kursus. Skulle det have interesse så smid en mail og få en pris på et kursus der er tilpasset netop dig/jer mht. niveau, varighed sted. Vi udregner en pris ud fra en fast timepris pr. instruktør.

Cykellejepris m/kursus 150 DKK.

Polterabend- og firmaarrangementer

Vi tilbyder samlede pakker med guidede ture, teknik, mini løb, en sandwich osv. kombineret med evt. cykeludlejning til en god pris.

Ring eller skriv for mere info.

Som udgangspunkt kan man altid regne med 300,- pr. person for polterabendarrangement inkl. lidt intro, guided tur samt minirace.

Guidede ture

Pris og tid aftales fra gang til gang..er

Kontakt

Telefon: 50 57 51 15

E-mail: Info@aalborgoutdoor.dk

Vores Facebookside