Læs mere om vores priser

Priser

Find priser her

Hos Aalborg MTB Udlejning tilbyder vi flere forskellige ting, og hvis ikke lige dine behov er beskrevet her, er du velkommen til at kontakte os på følgendeside

Priserne på udlejning og teknikkurser etc. er sat ud fra, at cyklerne der udlejes er vedligeholdt til et niveau, der er sammenligneligt med at leje en ny cykel. Vi har et princip omkring udskifting af cykler regelmæssigt for at bibeholde en høj kvalitet. Cyklerne er fra varierende mærker, men er typisk cykler til en vejl. pris mellem 8-10.000 kr. pr. cykel.

Teknikkurser afholdes af uddannede teknikinstruktører fra bl.a. DGI. Instruktørene er selv aktive MTB ryttere på eliteniveau. Teknikkurser kan være på alle niveauer. Flere teknikkurser afholdes af instruktører, der uddanner andre instruktører i teknik igennem DGI.

Priser på mountainbike udlejning: 

Leje af MTB

Op til 3 timer 250 DKK.

1 døgn 325 DKK.

1 uge 1000 DKK.

1 mdr. 3000 DKK.

Teknikkurser

Teknikkurser kan skræddersyes til at passe den/de enkelte. Vi afholder en række spot-kurser med forskelligt fokus. Priserne variere efter hvor mange deltagere og hvor meget forberedelse der er for at lave et godt kursus. Skulle det have interesse så smid en mail og få en pris på et kursus der er tilpasset netop dig/jer mht. niveau, varighed sted. Vi udregner en pris ud fra en fast timepris pr. instruktør.

Cykellejepris m/kursus 150 DKK.

Guidede ture

350 DKK. pr. time (pris og tid aftales inden)​.

Polterabend- og firmaarrangementer

Vi tilbyder samlede pakker med guidede ture, teknik, mini løb, en sandwich osv. kombineret med evt. cykeludlejning til en god pris.

Ring eller skriv for mere info.

Som udgangspunkt kan man altid regne med 250,- pr. person for polterabendarrangement inkl. lidt intro, guided tur samt minirace.

Teknikdoping - Objektiv vurdering af cykel

En omgang teknikdoping med kort cykeltur/interview koster 450 kr.

Se mere under "vi tilbyder" her

Har du ønsker?

Har du yderligere spørgsmål, så henvend dig gerne gennem vores formular. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

CVR: 32189512

Kontakt

Telefon: 98 17 43 66

E-mail: kpj@nsbic.dk

Vores Facebookside